Luźne Gatki – Kupkę zrób! , powitanie Krawca oraz gotuj z Etam’em

Luźne Gatki – Kupkę zrób! , powitanie Krawca oraz gotuj z Etam’em

wpis w: audycje, Luźne Gatki | 5

Zbiorcza audycja z kilku Etam’onologów spacerowych w tym: kolejna „ustawka ułatwiająca” przedsiębiorczość, wyrażenie radości z powrotu do nadawania samego Krawca oraz nowa luźnogatkowa pogadanka z gotowanymi jajami na miękko w tle podawanymi po staropolsku – chłopsku, czyliż z musztardą, skonsumowanymi na antenie z mówieniem pełną gębą.

5 Odpowiedzi

  1. Jak gazowane to szukaj w wersji lemon albo pear czy cytryna i gruszka, ambrozja w gębie.

  2. Etam jak ci nie pasuje PIS TO GŁOSUJ na PO oni może będą mądrzejsi

  3. No, i to jest najlepsza audycja w radiu. Czekam na 16-godzinne wideo.

    Lifehaki:
    – Nie zakładaj paypal, bo pewnym czasie wymagają dowodu, 2 rachunków za media i połączenia z kontem bankowym. Mi w ten sposób zablokowali wypłatę kasy za projekt.
    – Za domene spokojnie zapłacisz na poczcie, kup w jakimś ovh, wybierz płatność zwykłym przelewem, idź na poczte, albo do jakiejś żabki gdzie można płacić rachunki i zrób normalną wpłate na konto bankowe.
    – Kuchnia otwarta to męczarnia, leżysz sobie na kanapie przed tv, a jednocześnie musisz wysłuchiwać jak baba tłucze garami i brzęczy tymi swoimi mikserami. Postaw ściane.

    pzdr. z drugiego końca miasta.

    • Wiesz co do Paypala to jakoś szczególnie mi nie zależy, ale… chciałbym czasem tak właśnie kupić coś bezpośrednio z Chin, właśnie opłacić może jaką domenę kupioną w dalekim kraju bezpośrednio, czasem też np. doładować Krawca jak będę miał z czego. Albo i kogo innego. A tak jak nie mam złamanego bitcoina ani eurosa na Paypalu to nie mam jak. A z wiadomych powodów np. szkoda mi Krawcowi cokolwiek na niepewne dnia i godziny konto bankowe coś dać przez pocztę… Niepotrzebnie tuczyć fiskusa.

  4. KURZA TWARZ! Przez tę audycyję przez pare dzionów żąrłem jaja na miękko , próbowałem osiągnąć ten punkt gdzie jajo osiaga konsystencję aksamitu (nie jest za miękkie ani za twarde-jest idealne) lecz jajcana klątwa E’Tama rozlała się po mojej kuchni-jajca miałem miękkie jak meduza.

    Genialna audycja-czekam na 16to godzinna i następną o gotowaniu.
    Albo mix- 16 godzin gotowania jaj w różnych kombinacjach kulinarnych 😉

    Serdecznie Pozdrawiam Całą załogę NR

Zostaw Komentarz